Yellowstone National Park

Hvor er vi? Klik på Yellowstone National Park, Wyoming, USA

Yellowstone National Park. Det var her det hele begyndte. Ideen om at beskytte naturområder blev først gennemført i Yellowstone-området og i 1872 så verdens nationalpark lyset. Yellowstone og National park-ideen er af mange kaldt for USAs største og bedste ide. Yellowstone er nummer 1 på mange måder. den første, en af de største, den park alle amerikanere skal besøge, unik natur i specielle omgivelser - Yellowstone er moder naturs tema park.

Hvor finder du Yellowstone National Park
Yellowstone-parken ligger i det nordvestlige hjørne af Wyoming. For de fleste turister ligger Yellowstone National Park ikke lige på ruten. Der er 11 timers kørsel fra Seattle og 5 time fra Salt Lake City, men det er anstrengelserne værd at finde vej til parken. Et besøg i Yellowstone kræver et køretøj. Du skal have en bil eller et motorhome for at kunne komme rundt i parken.

10 steder du bør se, når du besøger Yellowstone National Park
The Hayden Valley, the Lamar Valley, Grand Canyon of the Yellowstone, Old Faithful, Old Faithful Inn, West Thumb Geyser Basin, Fountain Paint Pots, Upper Geyser Basin, Mammoth Hot Springs og en afstikker udenfor parken for at besøge Buffalo Bill Historical Center i Cody.

Billeder fra Yellowstone National Park.
Zoom tættere på og klik på billederne for at se mere.